ن
خستين كنگره نروترومای كشور روز پنجشنبه 17 آبان ماه با مشاركت مهماناني از سراسر كشور و هماهنگي انجمن جراحان مغز و اعصاب ايران و سازمان نظام پزشكي ايران، سرپرست دانشگاه علوم پزشكي ايران و جمعي از پزشكان، اساتيد و متخصصان برجسته از بيمارستان ها و دانشگاه های علوم پزشكي كشور، در بيمارستان شهدای هفتم تير برگزار
شد. دكتر مسعود شيروانی، نماينده انجمن جراحان مغز و اعصاب ايران، با تاكيد بر نياز به رسيدگي بيشتر به شرايط درمان ضربه هاي مغزی و نخاعي بيان كرد: در حال حاضر، امكانات جراحي مغز و نخاع در سراسر كشور طي سال هاي اخير پيشرفت های چشم گيری داشته و درمان ضايعات مغزی و نخاعي به سطح قابل قبولي رسيده است.
دكتر شيروانی پيشنهاد تاسيس رشته نروترومای تخصصي را مطرح نمود و از رياست دانشگاه علوم پزشكي ايران درخواست همكاري بيشتر در اين زمينه كرد. وی عنوان كرد كه برای بهبود شرايط خدمات رسانی به بيماران و با توجه به تعداد زياد بيماران ترومايی بهتر است زمينه سازی ايجاد فلوشيپ های تروما مخصوصا نروتروما، انجام گردد.
وی گفت: با توجه به اينكه بسياری از افرادی كه دچار حوادث ترومايی در كشور می شوند اغلب از جوانان و پتانسيل های پيشرفت كشور هستند، اين مسئله اهميت رسيدگي به نروتروما را دوچندان نموده است.